Уникалното шоу за звездни преобразявания Като две капки вода се завръща

...
Уникалното шоу за звездни преобразявания Като две капки вода се завръща
Коментари Харесай

Ето кога започват Капките без Рачков

Уникалното шоу за звездни преобразявания " Като две капки вода "  се завръща с девети сезон, обичани звезди и доста изненади. Тази пролет предаването още веднъж ще завладее ефира на Нова с положителни страсти, несравнимо развлечение и удивителни артистични превъплъщения.

След присъединяване на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще показа на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. " Като две капки вода "  сезон 9 – All Stars ще сложи един до различен на сцената имена, останали в историята с блестящо наличие, въздействащи фалшификати и неповторимо шоу.

" Сред общо 65 участници избрахме 8 от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. За да вземем това решение, направихме съществено изследване въз основата на зрителския интерес и гласуването за участниците през годините. Очаква ни един от най-хубавите сезони на " Като две капки вода ", споделя продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Въпреки отличното си показване и насъбрания опит на сцената на шоуто, звездите ще би трябвало да надминат себе си и да показват своя имитаторски гений в артистична борба за любовта на феновете в сезон 9 – All Stars.

Един от най-емблематичните участници - Геро също ще се причисли към шоуто – този път в ролята на водещ. След сполучливия тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на " Маскираният артист ", двамата ще си партнират в идния девети сезон на " Като две капки вода ".

" Обичам " Като две капки вода "! Имах опция да усетя тръпката на преобразяванията като участник в шоуто, да бъда посетител в журито, а тази година ще имам достойнството да повеждам със Зуека едно същинско събитие в телевизионния ефир ", споделя артистът, който в четвърти сезон завоюва публиката с поредност занимателни преобразявания и огромна доза комизъм.  

Кои ще бъдат новите превъплъщения на звездните участници и каква неподозирана страна от себе си ще покажат в сезон 9 – All Stars на " Като две капки вода ", следва да разберем на 22 февруари от 20:00 часа по Нова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР